Abdijkerk

Jeugd

KERKDIENSTEN

Crèche (0-4 jaar)
Tijdens de kerkdiensten is er ’s morgens in de eerste dienst een crèche voor de kleintjes (met uitzondering van de zomervakantie).
Kindernevendienst (5-12 jaar)
In de eerste dienst is er ’s morgens tijdens de dienst voor kinderen van 5 tot 12 jaar een nevendienst (in de zomervakantie afhankelijk van aanwezigheid kinderen). De kinderen maken de kerkdienst gedeeltelijk mee.
Jeugdkerk (12 tot 18 jaar)
Elke tweede en vierde zondag van de maand, van 10.00 tot 11.00 uur in de Bosbeskapel.
Contactpersoon: D. Ufkes E-mail: D.Ufkes@hco.nl

Tieners

Jeugddiensten voor de tieners
Jeugddiensten voor de tieners worden gezamenlijk georganiseerd in de wijkgemeente Zuidwest. Op iedere tweede zondag van de maand is er een bijeenkomst in de jeugdruimte van de Bosbeskapel. Het begint om 10.00 uur en duurt ongeveer een uurtje. Op zondag 28 augustus vindt dit jaar de startbijeenkomst plaats voor de jongeren. De leeftijd is in principe vanaf 12 jaar (middelbare school), maar iets jonger mag ook! Samen met de jongeren van de Abdijkerk en de Bosbeskapel luiden wij het nieuwe jeugdkerk-seizoen in. Centraal staat op 28 augustus de kennismaking onderling. Samen zullen we het nieuwe seizoen starten en we hopen elkaar elke tweede zondag van de maand te treffen in de jeugdruimte van de Bosbeskapel.

Van de Jeugdouderling

Wil je meedenken en meehelpen in het Jeugdwerk van onze wijkgemeente in Den Haag Zuidwest?
Wil je met ons ergens over praten? Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon!

Groetjes, Arnold de Zoete arnolddezoete@gmail.com