Abdijkerk

Kerkdiensten

U kunt de Orde van Dienst van iedere zondag inkijken door op de predikant te klikken. Dan opent zich de pdf (te lezen met Adobe Readr of een andere pdf-reader). De Orde van Dienst is doorgaans vanaf donderdag online.

08 april 2018, 10.00 uur
Ds. J. Eerbeek [632 KB]

15 april 2018, 10.00 uur
Ds Wietske Verkuyl [676 KB]

22 april 2018, 10.00 uur
Ds Michiel Aten [579 KB]

29 april 2018, 10.00 uur
Ds Herma Kamphuis [654 KB]
Dienst van Schrift en Tafel

Niet in de gelegenheid naar de Abdijkerk te komen? Vier de dienst dan mee via internet.

Kerkdiensten via kerkwebradio

De diensten vanuit de Abdijkerk zijn ook te beluisteren via een zogenaamde "kerkwebradio". Dit laatstgenoemde gaat via een kastje dat aan de luisteraar ter beschikking wordt gesteld. Via een telefoonlijn wordt dan contact gezocht met de kerk op het moment van uitzending.

Houthaghe, 10.00 uur

Het preekrooster 2018 kunt u hier [27 KB] inzien.
Wij zijn op zoek naar iemand die voorlopig de taak op zich wil nemen voor de preekvoorziening in Houthaghe. Het gaat om iemand die predikanten wil bellen en de namen wil noteren in een rooster. Voor het rooster wordt gezorgd. Deze taak deed Sanne Brokaar, maar door ziekte kan zij dit tijdelijk niet doen. Het gaat om predikanten die voor het rooster van 2019 benaderd gaan worden. Voor informatie kunt u bellen naar Sarie Talsma, sarietalsma@hotmail.com.

Audio-opname

De diensten worden opgenomen en kunnen thuis beluisterd worden.
Contactpersoon: P. van Leeuwen, 070 3974439.

OVERIGE KERKDIENSTEN IN DEN HAAG

Voor een actueel overzicht van diensten in de omliggende tehuizen verwijzen wij u naar onze zondagsbrief, te vinden onder het tabblad 'Nieuwsbrief' en ons wijkblad Samenklank.
Alle kerkdiensten in Den Haag staan vermeld in het blad en de website Kerk in Den Haag. Dit maandblad ontvang u gratis bij een abonnement op ons wijkblad Samenklank. Abonnementsprijs € 10 per jaar, abonnementen@denhaag-zuidwest.nl